Køb din nye stiftepistol hos Bea

Køb en arbejdsbesparende stiftepistol


Hos BeA sætter vi stor pris på kvalitet, og derfor værner vi også meget om vores egen produktion i Hamburg. Vores stiftepistol er derfor også produceret i høj kvalitet. En stiftepistol anvendes oftest i forbindelse med listearbejde, såsom når sandlister, fejelister eller paneler skal monteres.

Derudover er det muligt at justere udblæsningen på stiftepistolen, så den ikke laver mærker på skånsomme steder. Samtidig er det muligt at anvende den i snævre hjørner.


Vi har mange tilfredse kunder


Vi har flere tilfredse kunder, både private og erhverv, som handler med os gentagende gange. Deriblandt har vi flere håndværkere der køber deres produkter ved os. Enhver håndværker der har arbejdet med renovation eller nybyggeri ved, at det er det rette stykke værktøj, der sikrer det bedste resultat i sidste ende.


Få rådgivning af vores salgsmedarbejdere


Vores team af salgsmedarbejdere står altid klar til at rådgive dig på telefon 43 52 65 65, hvis du har spørgsmål i forbindelse med købet af din stiftepistol, eller hvis du har generelle spørgsmål til vores produkter.

Vi har et stort udvalg af produkter, hvor vi sælger alt fra gipsskruer til kompressorer. Du har desuden mulighed for at bestille vores produkter via hjemmesiden.

Husk at vi også tilbyder produkter indenfor f.eks. Gaspatron, Gaspistol, Klammer, Kompressor, Limpistol, Smeltelim, Sømpistol og søm.

Indkøbskurv
0 varer i kurven
DKK 0,00
BeA Danmark   |   Tune Parkvej 5, Erhvervsparken   |   4030 Tune   |   Tlf.: 43 52 65 65    |   skov@dk.bea-group.com